in

«Я б тій курві ще табло начистила!» — українські зірки підтримали фехтувальницю Ольгу Харлан

Українські зірки потужно підтримали фехтувальницю Ольгу Харлан. Учора її відсторонили від змагань через провокацію росіянки. Фехтувальниця більше не може брати участь у Чемпіонаті світу, проте українці вважають, що вона вже перемогла.

На сторінці Харлан в Instagram з’явилося чимало коментарів від фанів. А зірки не стали ігнорувати образливу провокацію. Вони написали, що цінують вчинок фехтувальниці.

Так, Маша Єфросиніна зазначила, що Харлан стала для нашого народу символом боротьби. Ведуча пишається вчинком фехтувальниці.

«Олю, мабуть лише спортсмени розуміють те, яка та чорна картка — важкий вирок для тебе. Але ж для нас усіх, для українців, ти сьогодні — український прапор, який ти підняла над мракобіссям з несправедливості та сліпоглухонємоти усіх цих спортивних законодавців. Ти — наша золота медаль!»

Не став стояти осторонь і Святослав Вакарчук. Під відео, на якому Харлан ділилася емоціями після скандалу, він написав:

«Олю, ви чемпіонка не лише у спорті, ви — чемпіонка мільйонів сердець! Наша гордість! Дякую вам».

А ось телеведуча Міла Єремєєва зазначила, що вражена витримкою Харлан. Не кожна людина може з такою гідністю поводитися під час провокації.

«Я б тій курві ще табло начистила! Олю! Ти зробила те, чого жодна «організація» у світі не наважилася зробити!Ти характер і сила! Цілую міцно!» — написала блогерка.

Також Харлан підтримали Вова Остапчук, Тімур Мірошниченко, Наталка Денисенко, Артем Пивоваров та багато інших зірок. Артисти хвалять фехтувальницю та усі вони кажуть про те, що уся ця ситуація дуже показова.

Санта Дімопулос похвалилася «лакшері-відпочинком» з колишньою дружиною олігарха з РФ (фото)

«Це зомбована частина» — екс-«холостяк» Іраклі Макацарія виступив проти росіян у Грузії