in

Санта Дімопулос похвалилася «лакшері-відпочинком» з колишньою дружиною олігарха з РФ (фото)

Українська співачка Санта Дімопулос, яка вирушила до Греції, похвалилася «лакшері»-відпочинком. Вона не приховує, що нині перебуває на острові Міконос.

На своїй сторінці в Instagram Дімопулос опублікувала серію нових фото. На одному з них вона відзначила Юлію Буряк — одеситку і колишню дружину російського олігарха Леоніда Арапова. Сама співачка написала, що цими фото розповідає про «дівочу подорож» на Міконос.

Буряк знімками зі співачкою не ділилася. Одеситка вже давно не буває в Україні, усього за день до початку повномасштабної війни вона веселилася у РФ. В її Instagram можна знайти фото з Москви, а ось про те, що зараз країна-агресорка влаштувала в Україні, Буряк мовчить.

Не так давно через неї вже розгорявся скандал. Так, Буряк закотила вечірку на Міконосі на честь дня свого народження. На свято були запрошені гості-росіяни та українські артисти, такі як Вєрка Сердючка та Володимир Остапчук. Незабаром зіркам довелося виправдовуватися і пояснювати, що вони не стали б погоджуватися на корпоратив, якби знали, що там будуть росіяни.

Чекала півгодини: українка Харлан відмовилася потиснути руку росіянці на турнірі (відео)

«Я б тій курві ще табло начистила!» — українські зірки підтримали фехтувальницю Ольгу Харлан