in

«Ми з Сашею не будемо жити разом» — співачка Анна Трінчер шокувала новиною про кризу в стосунках з Волошиним

Українська співачка та блогерка Анна Трінчер відверто розповіла про проблеми у стосунках з чоловіком, блогером Олександром Волошиним.

Як зізналась зірка в Instagram-stories, нині вони з коханим переживають кризу. Пара навіть пішла на сеанс до сімейного психолога, аби зрозуміти свої проблеми та вирішити їх. Після терапії подружжя зрозуміло, що їм буде краще не жити разом.

«Ми з Сашею не будемо жити разом…Це рішення було прийняте на спільній сімейній сесії. Повірте, воно зовсім нелегке. До речі, це наша перша сесія разом», — поділилася співачка.

Анна наголосила, що вони не жартують на тему стосунків. Наразі пара дійсно не живе разом. Як довго це триватиме, зірка не знає. Поки ж подружжя роз’їхалося на два тижні.

«Це не жарти, не хайп. Ми дійсно з Сашею, принаймні поки на два тижні, роз’їжджаємося, а далі подивимося, як будуть розвиватися події. Ми б ніколи на такому не хайпили, це для мене дуже інтимний момент», — розповіла співачка.

Виконавиця додала, що в кожної пари може трапитися криза після двох років стосунків, і вони з Олександром не стали винятком. За словами знаменитості, настав той період, коли вони припинили були ідеальними одне для одного. Трінчер здивувало, яким її чоловік може бути насправді.

«Ми зіткнулися з певною кризою у стосунках, що в цілому абсолютно нормально для будь-якої пари. Саме такий період 2-2,5 роки, коли нарешті спадає ось ця пилина, і ви не стараєтеся бути одне для одного ідеальними. Особисто для мене Сашина пилина достатньо була різкою, тому зараз я просто заново знайомлюся зі своїм чоловіком, якого мені здається я не знаю поки що. Але це дуже цікавий період. У нас є ще декілька правил, яких ми будемо притримуватися», — розповіла знаменитість.

Співачка наголосила, що у них було два варіанти: працювати над стосунками або ж розлучитися. Подружжя обрало перший.

«У вас завжди є вибір: йти до болісних куточків, пропрацьовувати, не боятись, ставати кращою версією себе, будувати по цеглині ваш будинок щасливих стосунків або розійтися», — підсумувала знаменитість.

Зазначимо, Анна Трінчер та Олександр Волошин почали зустрічатися навесні 2021 року. Вже восени того ж року блогер освідчився співачці. Офіційно Анна та Олександр одружилися 24 вересня 2022 року. Однак подружжя після закінчення війни планує зіграти гучне весілля.

«Путін — х*йло»: маленька українка «запалила» публіку на концерті YAKTAK (відео)

«Заткнули цсіх недоброзичливців» — Галкін «підірвав» мережу «пляжним» фото Пугачової