in

Після зникнення жодна людина не горює за ним: в Росії розкрили правду про «короля естради» Філіпа Кіркорова

Російський артист Філіп Кіркоров все ще продовжує спокутувати провину перед владою Кремля через свою участь в скандальній «голій вечірці» блогерки Насті Івлєєвої.

Помітивши, що пахне смаженим, поп-король намагався виправдатися, заявивши, що нібито просто випадково помилився дверима і опинився гостем скандального заходу, але це вже не допомогло. В Росії почали масово скасовувати його концерти,розривати контракти про співпрацю і мало того, Примадонна вирізали з новорічних програм та фільма «Іван Васильович змінює професію». Згодом стало відомо, що цьогоріч музична церемонія вручення «Золотого граммофона» в Петербурзі пройде без його участі. Хоча раніше Кіркоров фігурував на афіші заходу.

Кіркоров став гостем «голої вечірки»

Цю ситуацію прокоментував його колега — радянський артист та автор пісень Юрій Лоза, який неодноразово говорив: «Перед тим, як забратися на вершину Олімпу — уяви, як боляче буде падати з неї». Лоза вважає, що Кіркоров завжди був показушником на сцені, а як тільки вимикалися камери — співак починав нервувати.

Кіркоров розплачується за участь в «голій вечірці»

«Кіркоров — це суцільна поза. Жодного щирого слова, руху… Подивіться, як він сидить в журі, як кліпає очима і т.д. Це ж неприродно для чоловіка. Все, що він робить, це показуха. Але як тільки ця мильна бульбашка лопається, моментально настає криза, страшний стрес», — розповів Юрій для журналістів.

Також Лоза зазначив, що зараз вже пройшов той час, коли всі розціловували «короля естради» — немає жодної людини, яка щиро підтримає Філіпа.

«Ви думаєте, хтось із тих, хто його оточував, хто його розціловував, щиро горює сьогодні через те, що немає Кіркорова? Жодна людина не горює», — додав співак.

Юрій Лоза висловився про Кіркорова

Читайте також: Ангел та Демон: Ксенія Мішина у відвертому відео феєрично перевтілилася в блондинку

Прибув похвалитися резиновим задом: Філіпп Кіркоров виступив перед окупантами на Донеччині

Для Тельців — здійснення мрій, а Дівам — варто прийняти доленосне рішення: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 15 лютого