in

«Я щось пропустила і війна вже закінчилася?» — Осадча показала перше селфі однорічного сина гнівно прокоментувала скандал з Остапчуком

Ведуча, авторка проєкту «Знайти своїх» Катерина Осадчаподілилася з шанувальниками кумедними світлинами свого сина Данила, якому 19 серпня виповниться два роки.

У сторіз своєї сторінки в Instagram зіркова мама розповіла, що їхній з Юрієм Горбуновим молодший син навчився робити селфі. І саме ці фото поширила Осадча у фтоблогу.

«Привіт вам. Перші селфі. Данил Горбунов», – підписала селфі майже дворічного сина Катерина.

Також ведуча «Голосу країни-13» Катерина Осадча не залишилася осторонь скандалу, який днями розгорівся навколо образливих висловлювань Володимира Остапчука, Богдана Буше й Позитива на адресу жінок. Зокрема, знамениті чоловіки сказали, що для них неголена жінка «не 10 з 10». Своєю чергою відомі жінки почали ділитися своїми неідеальними світлинами і зазначати, що вони мають такий вигляд, який самі хочуть.

Своєю чергою Осадча зазначила, що в країні наразі є набагато важливіші теми для обговорень, ніж гоління.

«Я щось пропустила і війна вже закінчилася? І дітей повернули? І полонені вдома? Всі з житлом і здорові, і все у нас так круто, і немає більше проблем і важливих тем, окрім гоління? Ну серйозно?» – написала Осадча.

Разом вже понад 10 років: Тіні Кароль приписують новий роман з публічною людиною

«Горе має мати межу» — співачка Світлана Лобода навідалась до біженців з України, які знайшли прихисток у Варшаві