in

Разом вже понад 10 років: Тіні Кароль приписують новий роман з публічною людиною

Українська співачка Тіна Кароль у 2013 році стала вдовою. Зі своїм чоловіком, продюсером Євгеном Огіром, вона прожила в шлюбі 5 років до самої його смерті від онкології. З тих пір головним чоловіком в житті вона називає свого єдиного сина Веніаміна.

У 2019 і в 2020 роках Кароль часто приписували роман з молдавським співаком Даном Баланом, який був її колегою по шоу «Голос країни». Пара не підтверджувала, але і не спростовувала ці чутки, всіляко підігріваючи інтерес публіки.

Зараз Тіні «знайшли» нового кавалера. Тепер їй приписують стосунки з музикантом з її команди, бас-гітаристом Антоном Поповим, з яким співачка співпрацює з 2012 року. Шанувальники співачки відзначають, що на сцені між ними часом літають іскри, та й на фото вони разом виглядають просто чудово.

Масла у вогонь підлив блогер-пліткар Беспалов, який сповістив, що інформатори зі світу українського шоу-бізнесу начебто впевнено заявляють — у Кароль стосунки саме з басистом, а не з будь-яким іншим музикантом.

Потайлива в тому, що стосується її особистого життя, Тіна ці чутки залишила без коментарів.

Терезам — подарунок від Всесвіту, Овнам — бумеранг: гороскоп по картах таро на 11 серпня

«Я щось пропустила і війна вже закінчилася?» — Осадча показала перше селфі однорічного сина гнівно прокоментувала скандал з Остапчуком