in

Зараз багато консультацій з лікарями: названому сину Тімура Мірошниченка потрібна операція

Названому сину ведучого ЖВЛ Тімура Мірошниченка, якого він взяв з дитбудинку, доведеться робити операцію.

Про це у сторіз своєї сторінки в Instagram розповіла дружина Мірошниченка Інна. Вона поділилася, що зараз вони з сином активно відвідують різних лікарів, враховуючи спеціалістів у дитячій лікарні «Охматдит». Родина намагається виправити деякі проблеми зі здоров’ям сина, які він набув за час перебування у дитбудинку.

«За лаштунками лишаються і інші спеціалісти і наша з ними робота. Я вірю в те, що любов і мінімальне втручання, довіра і час зроблять зі «складної дитинки» абсолюно здорового хлопчика. Я молюся про його здоров’я щодня. Без операції не обійтися. Але до всього треба ставитися з розумом», — написала Інна у фотоблогу.
Нагадаємо, раніше Тімур та Інна Мірошниченки розповідали, що у їхнього названого сина є певні проблеми зі здоров’ям. За словами подружжя, у дворічного малюка ціла купа діагнозів. Зокрема, є певне відставання у розвитку, він пережив дуже важку операцію. Розмір одягу в нього відповідає розміру 9-місячної дитини. Окрім цього є фізичні вади — грудна клітка викривлена, травми головного мозку, грижа, певні проблеми з очима. Також є вади психологічного розвитку.

Екс-«холостяк» Алекс Топольський заявив, що йому зручніше спілкуватись російською мовою та назвав її «рідною»

Щаслива Камалія замилувала світлиною з підрослими донечками-красунями