in

«Це виклик! Це важко!» — Інна Мірошниченко заговорила про друге всиновлення та проблеми у вихованні сина з дитбудинку

Зіркова сім’я Тімура та Інни Мірошниченків наважилися на відважний крок та усиновили 2-х річного хлопчика Марселя з дитбудинку.

Відомо, що названий син має певні проблеми зі здоров’ям та вади психологічного розвитку. Декілька днів тому дружина ведучого ЖВЛ наполохала підписників новиною про те, що хлопчик захворів і його направили на госпіталізацію до лікарні. Але, Інна відмовилась лягати до лікарні, маючи надію на те, що за три дні йому стане краще.

І ось, коли Марселю стало краще, дружина Тімура вирішила поділитись з підписниками своїми проблемами, які виникли при взятті малюка з дитбудинку.

«Складно, бо психіка у Марселя ще дуже розхитана, і будь що може спровокувати істерику, зупинити яку неможливо. Лише чекати годину-дві, поки не засне від знесилення. Чекати і намагатися вберегти його від сильних травм під час аутоагресії. Складно, бо не так багато часу пройшло, аби він почав нам довіряти. Складно, бо в очах все ще читається сильний біль», — розповіла Інна Мірошниченко.

Знаменита мама зізналась, що їй доводиться часто залишатись самій із дітками, оскільки Мірошниченко багато працює.

«Складно, бо їжа 100500 разів на день сама не приготується, а наслідки її споживання дітьми самі не приберуться. Складно, бо у мене паралельно ще багато роботи, відмовитися від якої я не можу, бо це одночасно мій ковток свіжого повітря», — зізналася Інна.

Часто Мірошниченко доходить до межі нервового зриву, але знає, як себе відволікти аби цього не трапилось.

«У мене є перевірочне питання. Коли нудить від втоми чи всю трусить, я запитую себе «ти ще хочеш усиновити дівчинку за рік?». Поки моя відповідь «так», я справляюсь. Але це важко. Це виклик», — розповіла Інна.

Левам — грандіозний успіх, а Близнюки зустрінуть своє кохання: гороскоп на 11 вересня

«Я щасливий!»: Екс-співведучий Зеленського Дмитро Шепелєв, який раніше підтримував Україну, повернувся до РФ і зняв шоу в Маріуполі