in

«Мама не знала, що вагітна» — Інна Мірошниченко розповіла про жінку, яка народила їхнього названого сина Марселя

Дружина українського телеведучого Тімура Мірошниченко — Інна з кожним днем дедалі все більше дізнається «цікаві» подробиця із життя свого названого сина, якого вони нещодавно забрали із дитбудинку.

Цього разу адвокатка розповіла про рідну матір хлопчика, яка залишила його в пологовому відразу після родів. Жінка, під час вагітності на обліку не стояла і взагалі не знала, що в ній б’ється ще одне серце. Марсель народився у критичному стані і цілих чотири місяці лікарі боролися за його життя. У дитячий будинок хлопчика віддали аж тоді, коли він самостійно зумів дихати та набрав відповідну масу тіла.

«За документами, мама не знала, що вона вагітна, поки не почала народжувати. Потім він провів чотири місяці в інтенсивній терапії. Там йому зробили складну операцію, у нього були певні вади системи травлення, не сумісні з життям… Він чотири місяці боровся для того, щоб вийти на ту точку старту, з якої діти починають життя — це вага та можливість самостійно дихати», — розповіла Мірошниченко.

Інна зізналась, що вже від самого початку, ще коли вони вперше прийшли у дитячий будинок і їм оголосили діагноз майбутнього сина — вона зрозуміла, що саме він має право на родину, адже такий крихітний боровся за право жити.

Українці в коментарях подякували зірковій сім’ї за добро, яке вони роблять:

  • Дууже-дуууже-дууууже величезне серце у вашої родини ❤️ Нехай, вам завжди щастить, а маленькому Марселю бажаю найкращої долі та багато-багато любові!
  • Сльози щастя, що у цьому світі є такі світлі люди як ви🤍🥹
  • Реву, просто реву 😢
    Ви — молодці, ваші серця сповнені любові ❤️
    Це коли любов перемагає всі складності та проблеми
  • Дуже дякую Вам, що ощасливили цього чудесного хлопчика 😍
    Нехай за вашим прикладом, родини які дійсно хочуть усиновити дитину, не побояться та це зроблять !

Відсудив за свою честь один рубль: Данило Козловський «провчив» затятих путіністів і засудив війну в Україні

Козерогам — успіх у кар’єрі, а Водоліям — варто приділити час сім’ї: гороскоп на 18 вересня