in

«Зрозуміла, чому всі в черзі відмовлялися від нього» — Інна Мірошниченко розповіла про рідкісне захворювання названого сина

Сім’я Мірошниченків влітку стали батьками названого сина Марселя, який має проблеми зі здоров’ям та вади психологічного розвитку.

Дружина відомого українського ведучого зізналась, що лише зараз розпочала детально вивчати про захворювання 2-х річного хлопчика і, зрозуміла, чому багато пар відмовлялися брати на себе відповідальність за таку дитину.

«Учора до ночі читала медичні наукові журнали про ваду, з якою народився Марсель, і з приводу якої був прооперований (гастрошизис). Зрозуміла, що більшість лікарів, з якими ми контактували, не обізнані щодо її особливості. Бо зустрічається ця вада вкрай рідко. Один випадок на 10-30 тисяч вагітностей. Зрозуміла, чому всі в черзі відмовлялися від нього. Бо, напевно, теж розбиралися. То лише ми такі: «Дитина є? Беремо! Потім будемо розбиратися», — розповіла Інна.

Адвокат зазначила, що лікарі теж ризикували у свою чергу, адже могли і не знати детально про його рідкісне захворювання.

«Тобто лікарі, які рятували йому життя, з високою ймовірністю теж зустрічали таку ваду лише у науковій літературі. Але зробили усе якнайкраще. Безкоштовно (попри дорогі реанімаційні заходи)… Хочу знайти усіх лікарів, медичних братів та сестер, увесь персонал, якому ми завдячуємо життям сина, і обійняти їх міцно-міцно» — додала Мірошниченко.

У Тельців — романтичний період, а для Раків — перепад настрою: гороскоп на 14 вересня

Ексчоловік Ані Лорак похизувався світлиною з новою 27-річною дружиною в патріотичних луках