in

Інна Мірошниченко показала єдиний спосіб названого сина заснути: «Стискається серце»

Дружина ведучого ЖВЛ Тімура Мірошниченка Інна продовжує ділитися реаліями дітей з дитячих будинків.

Інна розповіла, що у дітей з таких закладів є певна характерна поведінка, яка проявляється, коли малюків забирають до родини. Зокрема, що діти не можуть наїстися і істерику може викликати очікування їжі: «Хтось ховає їжу. Хтось їсть до блювоти. Хтось не жує і ковтає, аби встигнути, поки не забрали», — поділилася Інна.

Розповіла дружина Мірошниченка й про те, як діти б’ють себе перед сном до відключки, як їх вчили у дитбудинках:

«Про те, що люди, які не мали досвід з дітьми із закладу, ніколи не зрозуміють, про які істерики йдеться. Бо це не плач. Не криза скількох-то там років. Це напад і вихід такого душевного болю, про який ми і не здогадуємось. Про те, як діти самоушкоджуються (б’ють себе, дряпають, виривають волосся), коли не можуть опанувати емоції. А це перші місяці при будь-якому прояві емоцій. Ніби карають себе за життя. Про те, як аби заснути, б’ються головою до відключки. Бо по-іншому не вміють. Про те, як уколисують себе самі і бояться дотиків. Ховаються під ліжком чи бояться спати», — розповіла Інна.

Також дружина Мірошниченка поділилася щемливим відео, яким довела шанувальників до сліз. У сторіз своєї сторінки в Instagram Інна поділилася відео, яке зняла перед тим, як їхній названий син, 2-річний Марсель намагається заснути і при цьому б’є себе головою об ковдру:

«Так Марсель вкладається спати… Заважати йому не можна. Це його єдиний спосіб заснути. Треба створити безпечний простір (все навколо м’яке) і бути поруч. Поступово і м’яко змінювати ці звички на інші. У нас це казонька, потім білий шум і поглажування. Кожного разу у мене стискається серце. Просто зараз я пишу і плачу. Бо усвідомлюю, чому він так робить…», — написала Інна.

«Я вже подав заяву» — Юрій Горбунов відповів на звинувачення про свій виїзд за кордон

«На кнопочки натискають, а душі мертві» — Галкін викликав істерику у росіян постом про дівчинку, яку РФ вбила ударом по Чернігову