in

«Це найбільш почесні для мене виступи» — Святослав Вакарчук дасть благодійний концерт до Дня Незалежності України

Музикант та лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук з початку повномасштабного вторгнення полишив усе та почав допомагати своїй країні. За 100 днів він дав 100 виступів у різних місцях України, зокрема й у бомбосховищах, гарячих точках фронту, метро та навіть на Чорнобильській АЕС. А нещодавно стало відомо, що співак дасть благодійний концерт до Дня Незалежності України.

У четвер, 24 серпня, на телеканалі “1+1 Україна” транслюватиметься благодійний концерт «Океану Ельзи».

“Концерти перед військовими — це найбільш почесні для мене виступи. Це щира радість бачити, як серйозні, похмурі, змучені бійці під кінець виступу посміхаються, хоч трохи відпочивають і в них знову починають горіти очі. Тож наш традиційний вже за майже 10 років концерт Океану Ельзи до Дня Незалежності ми з величезною вдячністю присвятили кожному українському захиснику і захисниці. І нехай сьогодні це не стадіон, а невеличке приміщення, та лише завдяки їм ми можемо зараз жити, творити. А стадіони обов’язково будуть після нашої Перемоги!” — каже лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук.

Гостями концерту стануть військові ЗСУ, сапери та поранені бійці, які наразі проходять лікування та волонтери.

В межах трансляції здійснюватиметься збір коштів на придбання транспорту та необхідного обладнання для інженерно-саперних груп у складі сил підтримки ЗСУ.

В Одесі під час війни хочуть направити понад 100 мільйонів гривень на ремонт райсуду

«Та це ж близнюк Зеленського?!» — італійський торговець рибою вразив схожість з президентом України