in

Марія Машкова зустрілася із сестрою — Мілою Зеленською та замилувала кумедним спільним селфі

Донька актора-путініста Володимира Машкова, російська акторка Марія Машкова, яка з самого початку повномасштабного вторгнення засудила путінську агресію, нещодавно приголомшила радісною новиною.

Їй вдалося відшукати свою сестру з України, яка, як виявилося згодом, з роду Зеленських. Дівчата ще зовсім нещодавно й не здогадувалися про існування одна одної, а вже зараз надолужують втрачений час та розповідають про це в своїх Інстаграм-акаунтах. Марія спочатку хвилювалася через те, що Міла Зеленська стикнеться з хейтом, коли публіка дізнається про появу у неї родички-росіянки.

Сестрі зірки серіалу «Не родись вродливою» під час вторгнення російських загарбників довелося покинути рідну домівку і знайти прихисток в Австрії. Сестри поспілкувавшись між собою прийняли рішення випустити книгу на основі щоденника їхньої прапрабабусі Меланії — прем’єра була запланована на жовтень. І ось, на одному із телеграм-каналів з’явився ролик, де українка та росіянка постали в студії молдовського телебачення.

А згодом Міла розмістила кумедне селфі, на якому вони разом із Марією обіймаються та кривляються в камеру. Фото вона підписала стисло та лаконічно: «Ідеально».

Читайте також: «Неможливо боротися з фашистами»: Машкова розповіла, що сама відмовилася зніматися в російському кіно

Сонячне затемнення 16 жовтня 2023 року: що готує нам «вогняне» кільце

Зливала локації військових об’єктів: суд виніс вирок агентці РФ з Кіровоградщини