in

«Я вже подав заяву» — Юрій Горбунов відповів на звинувачення про свій виїзд за кордон

Український шоумен Юрій Горбунов вперше за довгий час дав велике інтерв’ю, в якому відповів на всі закиди про нібито незаконний виїзд за кордон навесні 2022 року.

У розмові з Аліною Доротюк він сказав, що всі його виїзди були офіційними. Вони зафіксовані в його паспорті і там є всі штампи, які необхідні.

Горбунов додав, що вже подав заяву до відповідних органів на ЗМІ, які поширювали фейки про його нібито незаконні перетини кордонів.

«Те, що написали «Цензор.Нет» і подібні видання, які їх підтримали і які належать до певної політичної сили, будуть нести офіційну привселюдно відповідальність. Я вже подав заяву до відповідних органів для того, щоб це розслідували. І ті люди, які зробили цей наклеп, обов’язково будуть вибачатися», — сказав Горбунов.

Він додав, що за час повномасштабної війни ніде не відпочивав. А якщо і виїжджав за кордон, то тільки заради допомоги Україні.

«Я не відпочивав на іспанських курортах. Я був у Барселоні і Жироні — там, де були концерти з Дзідзьо і Олександром Пономарьовим», — підсумував шоумен.

Зазначимо, Юрій Горбунов з 24 лютого активно веде інформаційну війну, допомагає українській армії і збирає гроші на допомогу Україні. А його дружина Катерина Осадча і зовсім створила проект «Пошук зниклих», в рамках якого допомагає сім’ям знайти зниклих родичів.

На фронті загинув відомий український актор, зірка серіалу «Кріпосна»

Інна Мірошниченко показала єдиний спосіб названого сина заснути: «Стискається серце»