in

Джерела повідомляють про готовність «Вагнера» іти на Москву: «Впевнені, що візьмемо Кремль за три дні!»

Мало у кого були сумніви, що головорізи з ПВК «Вагнер» залишать вбивство свого ватажка без відповіді.

Та й самі «вагнерята» не приховували своїх подальших планів і практично у перші години після повідомлення про авіакатастрофу, у якій був знищений сам Пригожин і польовий командир Уткін заявили про намір помститися за смерть свого «батька засновника». Один з бойовиків оприлюднив відео, на якому не двузначно звинуватив Путіна у вбивстві власника ПВК.

«Євгенія Вікторовича уган*онила маленька кремлівська падаль. Цоманда всім нашим підрозділам: ви знаєте, де закопані ваші автомати, кулемети, гранати…», – закликав чоловік на відео.

«Багато розмов іде про те, чим буде займатися «вагнер» в даній ситуації. Ми скажемо одне: ми вже стартуємо, чекайте нас!», – пригрозим один з бойовиків з ПВК на другому відео.

У той же час, джерела у Білорусі, близькі до ПВК, підтверджують підготовку бійців до походу на Москву. На цей раз військові врахують допущені під час першої спроби бунту помилки і обіцяють «не зупинятися за 200 кілометрів від МКАД».

Спостерігаємо за жабогадюкінгом. Нехай там усі один одного переб’ють!

«Це жахливий сморід. Я ніколи не казав, що мені подобається» — лідер гурту «Антитіла» відверто зізнався про службу парамедиком на фронті

«Ангельська зовнішність» — Тіна Кароль зачарувала світлинами без макіяжу