in

Козловський, яий днями засвітився у Києві, зізнався з якою терміновою метою повертався з передової

Український співак Віталій Козловський, який на початку літа став на захист своєї Батьківщини, зізнався, з якою метою повертався до Києва.

Як відомо, артист  виконує свій обовязок разом зі штурмовою бригадою «Рубіж». Виконавець пояснив, що у столицю він приїхав напередодні Дня Незалежності аби вступити на концерті «Національна легенда», який проводиться кожного року. Церемонію нагородження покажуть на телеекранах 26 серпня.

«Ціль мого приїзду до Києва – щорічна президентська відзнака «Національна легенда». 26 серпня в ефірі», — розповів Віталій.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

А вже 24 серпня мобілізований Віталій у військовій формі з’явився на фронті та привітав українців з 32-річницею Незалежності.

«Кожен сантиметр рідної землі, який вдалося відстояти, просякнутий кров’ю…Це найвища ціна, яку ми платимо за право вільно жити у себе вдома і будувати своє майбутнє. Давайте не забувати про це. Давайте говорити українською зі своїми дітьми. Дякувати і допомагати військовим. Давайте не сваритися, а об’єднуватися. Бо одну гілку переломити легко. А цілий оберемок неможливо. Ми українці! І це гордість! Ми боремося задля перемоги і ми її здобудемо. Чим будемо об’єднаніші, тим швидше. Слава Україні! З Днем Незалежності!» – зазначив співак.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

«Сказала, що почне донатити, коли її попросить Зеленський!» — Притула наїхав на блогерку Вербу і отримав гідну відповідь

«Неймовірна богиня» — онука Ротару викликала бурхливі коментарі, показавши фото з відпочинку