in

Таємниця одруження розкрита: співак Віталій Козловський стане батьком

Український співак, а наразі військовослужбовець Віталій Козловський, нещодавно зізнався, що одружився під час повномасштабного вторгнення.

Ба більше, деякі джерела з оточення артиста повідомили, що він готується стати батьком. Знаменитість наразі не розсекретив, хто став його обраницею, але в минулому матеріалі ми повідомляли, що дружиною Віталія могла стати його піарниця Юлія Бакуменко. Адже саме із нею в артиста багато спільних фото, з яких чітко видно, що між ними не лише робочі стосунки. Раніше Козловський вже неодноразово натякав, що має кохану людину, але в подробиці особистого життя не вдавався.

«Нащо про це розповідати? Я краще розповідатиму про свою музику. От коли мені стане цікаво про це говорити або коли я спорожнію в плані творчості, але мені треба буде себе якось триматися на плаву, як це було раніше, то я буду перекривати якимись особистими історіями і хайпами. Зараз я не бачу потреби вивільняти свої труси» — відповів співак в інтерв’ю для Слави Дьоміна.

Віталій Козловський стане батьком

Віталій ніколи не приховував, що мріє стати батьком, але минулого року розповідав, що вони з партнеркою ретельно працюють над цим питанням та поки що успіхів немає: «Я вже давно до дітей готовий. Але не завжди все так просто: запхав-випхав – і вже у тебе дитинка народилася. Зараз я не знаю, з чим це пов’язано: чи з кліматом, чи, можливо, з моїми недоспаними ночами. Чи з перенавантаженням у спортзалі, я не знаю. Працюємо. Боже, я все видав!»

Але наразі всі джерела вказують на те, що зусилля Козловського та його дружини увінчалися успіхом. Цю інформацію прокоментував і відомий пліткар Богдан Беспалов, але йому ця ситуація видалася дивною.

«Якщо це так, виникає питання: навіщо це їй? Найімовірніше, про вподобання співаком шоколадного морозива дівчина знає, отже, назріває два варіанти: або це договірний шлюб для медійності, або вона сліпа фанатка, яка вірить у все, що скаже Козловський», — видав Беспалов.

Дружиною співака стала Юлія Бакуменко

Читайте також: Прокляв ту країну: російський шоумен Олександр Цекало втік із Росії

Близнюкам випала карта — «Паж мечів», а Скорпіонам — «Сила»: Гороскоп на 11 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку

Снікерси топталися пачками: Ксенія Мішина приголомшила світлинами, на яких набрала понад 30 кілограмів