in

В РФ оголосили про загибель співака Віталія Козловського

Російські пропагандистські Телеграм-канали активно поширюють чутки про загибель на фронті українського співака Віталія Козловського.

Як відомо, артист ще з літа вступив у лави ЗСУ та став на захист рідної землі від російських загарбників. Військовослужбовець часто ділиться в соціальних мережах відео з передової, але не розсекречує своє місцезнаходження та які завдання йому доводиться виконувати. Проте зумів добряче насолити окупантам, які вирішили уявно його похоронити на війні та віднести у списки вбитих.

На щастя, ця звістка виявилася черговим фейком росіян і навіть сам «небіжчик» відреагував на неї. Віталій заспокоїв своїх прихильників та зізнався, що з ним все добре.

«Мені показали новину, де ко**чені сусіди вже встигли мене поховати. Але я живий, в порядку, і вдячний всім, хто хвилювався. Часи такі, що інформацію потрібно дуже ретельно перевіряти і, навіть дізнавшись найстрашніше з неофіційних джерел про когось із ваших близьких, не поспішайте панікувати. Ймовірно, це помилка або просто маніпуляція і фейк. А якщо вороги вже маніпулюють смертю живих і в хід йдуть такі дешеві методи, значить справи у них, напевно, дуже кепські. Ми ще більше повинні зосередитися на допомозі нашим»,— розповів Козловський.

Скандальний російський актор похизувався новим паспортом на фоні прапора України

Ракам — переглянути свій спосіб життя, а Левам — взяти владу у свої руки: гороскоп на 2 листопада