in

Співак та військовий Віталій Козловський розповів про своє ставлення до веселощів цивільних під час концертів

Відомий український співак Віталій Козловський приголомшив несподіваним зізнанням про те, як він відноситься до проведення концертів під час війни.

Так нещодавно вперше від початку своєї служби у лавах ЗСУ співак взяв участь у запису концерту «Новорічної музичної платформи». Проте, за його словами, він не відчув жодної радості від цього. Ба більше — Козловський розповів, що всюди побачив багато фальшивості. Артист зазначив, що через такий дисонанс він довгий час потерпав від депресії.

Козловський розповів як ставиться до веселощів на концертах під час війни

«Суцільний дисонанс. Я не можу сказати, що мені подобається. Я не проти таких заходів, але я сьогодні відчув дуже багато нещирості. Дисонанс з’являється тоді, коли ти повертаєшся з передової в цивільне життя. У мене навіть депресії були«, — зізнався Козловський в інтерв’ю для програми «Неймовірна правда про зірок».

Втім, Віталій наголосив — життя українців має тривати як і раніше. А найголовніше, за його думкою, це не переставати допомагати воїнам ЗСУ, зробивши таку допомогу своєю звичкою.

«Я просто на заході, так, це незвично для мене, але життя триває. Люди іноді роблять якісь добрі вчинки й намагаються бути добрими іноді, а я хочу побажати всім, щоб доброта була у звичці. Це важливо«,- підсумував співак.

Читайте також: LOBODA анонсувала вихід нової пісні «під ялинку» і викликала лавину критики українців

Овнам— приємні спогади, Стрільцям — розгромний скандал, а Рибам — фінансовий успіх: гороскоп на 5 жовтня

Путіністка Корольова вибігла на сніг в одних трусах без бюстгальтера і станцювала перед бородатим незнайомцем ВІДЕО