in

«Якусь копійку заробляємо» — зірка серілу «Кріпосна» розповіла про заробіток українських акторів під час війни

Зірка серіалу «Кріпосна» Наталка Денисенко дала відверте інтерв’ю, яке Анатоліч Анатоліч випустив до Дня Незалежності України.

Актриса зізналась, що після повномасштабної війни, яку на початку 2022 року розпочала РФ, її життя, як і усіх українців, кардинально змінилось в інший бік.

«Коли усе почалося, і коли чоловік нас вивіз сином в Яремче, то в мене була така депресія… Мені здавалося, що все, нічого не буде, це кінець. Я взагалі не думала, що щось може бути, якісь серіали. Взагалі, чим я займалась, що я робила для своєї країни? Ми знімали серіали російською мовою які продавали і в РФ, і у нас показували… Я не розуміла, що взагалі відбувається у нас в країні», — розповіла зірка військовослужбовця Андрія Федінчика.

Наталка зізналась, що її мучить сумління за те, що тривалий час знімалась у російських серіалах та давала дохід у країну-агресорку. Знаменитість в той момент  почали навідувати думки про те, що їй назавжди доведеться розпрощатись із кар’єрою актриси.

«Твоє життя проноситься і ти розумієш, що ти нічого не нічого не зробив, а ти усе зробив для того, щоб ця війна відбулася. У мене був такий злам, дуже важко було. Я думала, що взагалі вже не буду актрисою. Які там мультики, які зйомки. Але ми вийшли з цієї депресії, з цього занепаду», — розповіла Наталка.

Але з часом Денисенко взяла себе в руки та повернулась до роботи. Зараз заробітки геть відрізняються від довоєних, але на донати та звичайне життя вистачає.

Гонорари ну взагалі не ті. Ми просто працюємо, тому що нам хочеться працювати. Якусь копійку заробляємо, це не такі гроші. Раніше були достойні гонорари. Ми з чоловіком працювали і купили квартиру, машини. А зараз ти не можеш собі дозволити. Лише донати і на твоє життя, отак працює. Але це українською мовою, це наше виробництво, наші актори. Наші актори взагалі неймовірні, круті, найкращі», — завершила актриса.

«Це все – болото, тату!», – 9-річний син Галкіна та Пугачової потроху забуває російську мову

Російські пропагандисти «злили» місцезнаходження Софії Ротару за кордоном, де вона перебуває вже понад рік