in

Втікли від «руського міра» в «загниваючий Захід»: як діти російських пропагандистів видають себе за «українських біженців» в Європі

Російські артисти, які від початку повномасштабного вторгнення стали рупортом кримлівського диктатора і кричать про добро «руского міра», дуже часто стараються не згадувати про своїх спадкоємців, яких давно відправили жити в «загниваючий захід» та «недружні країни».

Син Соловйова

Російський пропагандист Володимир Соловйов, який любить видати порцію маячні про «нацистів у Києві» не полюбляє говорити про свого сина, який вже досить давно живе щасливе життя у Великій Британії і навіть не мріє про повернення у країну-болото. Там молодший Соловйов не лише навчається, а й підробляє моделлю, позуючи з довгими нігтями та гламурним макіяжем.

Син Таїсії Повалій

40-річний Денис Повалій, мати якого продовжує жваво виступати перед російськими окупантами в той час, як вони беспощадно знищують українську націю, теж не поселився в РФ. Спадкоємець співачки-зрадниці засудив кровопроливну війну, але відносини з матір’ю-путіністкою не розірвав. Проте місцем для життя обрав сонячну Іспанію, де насолоджується улюбленою справою і називає себе «українським біженцем».

Син Валерії

Російська співачка Валерія, яка зізнається в коханні для Росії та тішиться прекрасним життя в країні-терористці, для сина обрала інше життя. 29-річного спадкоємця відправила на навчання до США, а згодом він сам перевівся в Швейцарію. Там музикант перебуває і до нині, працюючи в The Hana Road Music Group.

Син Газманова

Поки пропутінський співак Олег Газманов розважає російських загарбників на окупованих українських територіях, то його прийомний син розважається в Монако та соромиться зізнатись, що має зв’язок з Росією. 25-річний юнак працює моделю та часто відвідує Дубай, а на «родіні» з’являється вкрай рідко.

Стало відомо, яке рішення прийняла Ротару щодо своєї квартири в країні-агресорці, площа якої сягає 120 квадратних метрів

Гороскоп на 28 серпня: Близнюкам — нові знайомства, Терезам — проблеми з грошима