in

Син путіністки Таїсії Повалій «перевзувся» і спантеличив заявами про «штучно спровокаване» російське вторгнення

Син співачки-зрадниці Таїсії Повалій Денис Повалій вирізнився заявами про повномасштабне вторгнення рф до України.

Так, музикант, який на початку війни підтримував Україну і відгороджувався від матері-путіністки, «перевзувся». Повалій заявив, що російське вторгнення було «штучно спровоковане», що це «розподіл українців за мовним принципом на своїх і чужих», а також що це сталося «через Майдан» та «через зривання георгіївської стрічки», йдеться у програмі «Слава ПРО».

Також син Повалій, яка підтримує геноцид українців, назвав повномасштабну війну «спеціальною воєнною операцією», і не приховує, що ввечері проти 24 лютого 2022 року виступав на першому пропагандистському каналі.

Повалій каже, що, може, й не вийшов би на сцену того вечора, але він мав виступати з авторською піснею, яку йому ну дуже хотілося заспівати. А якось написав цинічні слова у себе в соцмережах: «Потрібен мир, друзі, а не смерть ворогам». Видно, яблуко від яблуні далеко не впало. При чому що яблуня, що яблуко – червиві», — сказав ведучий Слава Дьомін у програмі «Слава ПРО».

Як відомо, на початку повномасштабної війни Денис Повалій виїхав з України до Іспанії, де перебуває досі і живе на віллі батьків. У квітні 2022 року Повалій змінив автар в Instagram на заклик зупинити війну. Щоправда, згодом замінив його на скромний напис «Den Poe Valley». Певно, у Дениса війна закінчилася. Також у квітні Повалій різко прокоментував виступ його скандальної матері на дні перемоги в рф, яка співала там «Пісню про рушник». Тоді Денис заявив, що існує від матері окремо і не відповідає за її дії.

«Для проживання багатодітній сім’ї» — Світлана Лобода віддає свою квартиру в Києві постраждалим від підриву ГЕС — росіяни в люті

«Мовний срач» у розпалі: Арестович закликав «лікувати» противників творчості Цоя