in

«Пішла відверта брехня» — потерпіла в ДТП з Дашею Квітковою заявила, що саме блогерка є винуватицею аварії

Потерпіла дівчина, яка 27 серпня потрапила у ДТП з відомою блогеркою-мільйонницею Дашею Квітковою, розповіла свою версію.

Дівчина, яка керувала автомобілем Tesla, звинуватила саме Квіткову в цій аварії. Даша близько 14 години проїжджала біля метро Академмістечко на червоний колір світлофора, не дочекавшись своєї черги,  а Лідія Адаменко на Tesla саме розпочала рухатись своєю смугою за правилами, адже вже світився зелений колір світлофора. І саме в цей момент блогерка врізалась в їхню машину.

«О 14:00 Lexus влетів у нас, виїхавши на червоний колір. Насправді, Porsche, який їхав з нами з правого боку, можливо, врятував нам життя, зсунувши удар із дверей водія до крила машини. Дітей в авто не було. Ми з Валом, у сусідній машині — пара (дівчина та хлопець) і ця блогерка. Є камери, є свідки. Тут вже відкрито кримінальну справу, бо, на жаль, все ж є постраждала та це зафіксовано», — розповіла потерпіла Лілія.

Дівчина на Tesla зізналась, що відразу на місце ДТП примчала знайома адвокатка Квіткової та наполегливо розпочала переконувати її, що саме вона спричинила аварію, а не блогерка. Як зазначила Адаменко, що адвокатка їй відразу заборонила знімати місце події та робити фото.

«Мені не сподобався тон знайомої адвокатки цієї блогерки, яка почала натякати, що це ми вже перевищили швидкість. Хоча це неможливо у цьому випадку, бо ми проїхали метрів 20 від старту. Одразу налетіли її захисники, що я не маю права знімати винуватицю ДТП. Два чоловіки, які усе за неї говорили та вирішували», — розповідає Лілія.

Нагадаємо, що Квіткова розповіла свою версію ДТП, але потерпіла Лілія відповіла на її слова, що вже розгортається брехня.

«Брехня пішла. Вже не вона, а в неї в’їхали. Але ні слова, що вона на червоний їхала», — прокоментувала Лілія.

«З любові виходять найкращі речі» — Каменських поділилась рідкісним романтичним селфі з Потапом

Ольга Сумська опинилася в лікарні та показала шанувальникам, що їй довелося пережити