in

Блогерка Даша Квіткова несподівано відреагувала на нові відносини свого колишнього чоловіка

Блогерка та інфлюенсерка Даша Квіткова, лайфстайл-блог якої надихає велику кількість жінок, вперше заговорила на тему нових відносин свого екс-чоловіка Микити Добриніна.

Варто нагадати, що шлюб зіркової пари розпався у 2023 році, але у них є спільний син, який народився у липні 2021 року, через рік після їхнього одруження. Добринін довго не побув один і в мережі стали поговорювати про його нове кохання, яким ймовірно стала блогерка Чара Хорив. Сама ж пара офіційно це не підтвердила, але всіляко підігрівають чутки про свої відносини.

Натомість Даша вирішила поспілкуватися зі своїми підписниками в Інстаграм, залишивши віконечко для запитань і, багатьом прихильникам давно не давало спокою запитання, яке стосується її колишнього чоловіка. Скориставшись відповідною нагодою, вони поцікавилися, як вона реагує на новий роман ведучого. Квіткова була досить стримана та лаконічна у своїй відповіді.

«Головне, щоб він був щасливий. Ну, а в мене багато своїх справ, про які мені хочеться думати», — повідомила модель.

Фото: instagram.com/kvittkova

Квітковій в свою чергу приписували нові відносини з екс-«холостяком» Михайлом Заливакою, який перший приїхав на допомогу для блогерки, коли та стала учасницею жахливої ДТП у центрі Києва.

Читайте також: Скандальний нардеп Тищенко розлучається з дружиною, на яку переписав частину ресторанного бізнесу

78-річна телезірка Голді Хоун влаштувала шоу на яхті у чорному купальнику

Тіна Кароль в коротенькій мереживній спідниці похизувалася стрункими ніжками