in

Куди зникла Альона Вінницька, чоловік якої на початку війни вступив у ТРО, а зараз знімається у російськомовних кліпах

Відома українська співачка та перша учасниця популярного гурту «ВІА Гра» Альона Вінницька давно зникла з радарів медійного простору.

Народилася майбутня артистка, справжнє ім’я якої Ольга в столиці України. Ще з малечку дівчинка захоплювалася музикою і вирішила поєднати своє життя саме зі сценою. У далекому 1993 році зірка стала засновницею власного рок-гурту «Последний Единорог», але розпал її співочої кар’єри розпочинається з 2000 року, коли Дмитро Костюк запропонував їй місце у проекті «ВІА Гра». Вона стала основною вокалісткою, а згодом на прослуховуваннях відібрали Надію Мейхер, чоловік якої, незважаючи на війну в Україні, продовжує вести бізнес в Росії та спонсорувати країну-терористку.

Надія Мейхер та Альона Вінницька

Гурт користувався шаленою популярністю, а пісня «Попытка №5» вивела дівчат в лідери на багатьох хіт-парадах , а сама ж композиція була відзначена багатьма преміями. Дівчата стали одними з найбажаніших артисток країни на той період часу.

Згодом Альона приймає рішення розпочати сольну кар’єру та залишає гурт, а на її місце приходить Віра Брежнєва. Варто зауважити, що її сольні виступи користувалися не меншою популярністю: вона щороку випускала нові пісні, які ставали хітами, але  світське життя далося їй взнаки і Вінницька заявила, що бере паузу в кар’єрі. Аби відновити сили співачка навіть лежала в психіатричній лікарні.

«Я в шоу-бізнесі майже 20 років. За цей час людина може втомитися, виснажитися. Психологи називають це дуже модними словами: «людина перегоріла». Напевно, те ж саме п’ять років тому відбулося і зі мною У мене було багато різного… спочатку стрес, потім почалася депресія. Потім я лежала в психіатричній лікарні. Я працювала не з психологами, а з психіатрами, настільки мені було погано. Сиділа на антидепресантах», — зізналася артистка.

Альона Вінницька лікувалася в психіатричній лікарні

На фоні психічних розладів на межі розлучення опинилися і її відносини з чоловіком Сергієм Большим, який був продюсером зірки. Подружжя, аби розібратися у почуттях, деякий час жили окремо, але все ж їй вдалося знайти компроміс та дати друге життя своїм почуттям.

Альона Вінницька зі своїм чоловіком Сергієм Большим

Після одужання Альона повернулася й до роботи, але вже не в ролі артистки, а вона стала ведучою програми «Зірковий шлях».

Альона Вінницька спробувала себе в ролі ведучої

Повномасштабне вторгнення співачка, як і всі українці зустріла вдома. Жахливу звістку сповістила для неї її мама. В одному зі своїх інтерв’ю вона розповіла, що чоловік відразу вступив у ТРО, а вона залишилася в Києві доглядати хвору матір.

«Дуже боялися люди у Києві перебувати. Потім, коли вже багато людей почали їхати, ми почали думати, може й нам кудись поїхати. Але мама сказала, що нікуди не поїде. Тим більше, що вона зі здоров’ям у зоні ризику, і мені просто страшно було її кудись везти, — розповідала співачка на початку березня 2022 року. — Усі наші, хто виїжджав, нам дзвонили, казали, що жахлива дорога, дуже важко і тяжко на кордоні, люди по 10-17 годин стояли. Деякі чоловіки, які проводжали своїх жінок, рідних, непритомніли від самої дороги. Я просто уявила, як я зі своєю мамою, ще не вистачало мені втратити свою маму, не дай Бог».

Альона Вінницька з мамою

Однак, у 2023 році Сергій Большой фігурував в російськомовному альбомі свого брата Олексія, який мовчить про повномасштабну війну в Україні. Дивним фактом також є те, що пісні мають неоднозначний характер.

Чоловік Альони Вінницької випустив із братом російськомовний альбом

Читайте також. «Тільки заради вас, мої дорогі!», — Пугачова показала на відео, як виглядає зараз, і пообіцяла нові пісні

Таро гороскоп на 3 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку

Щілина між зубами, мімічні зморшки та тоненькі губи: в Мережі з’явилося фото Алли Пугачової до пластики