in

«Це маячня, це нацизм» — скандальна блогерка з Дніпра Анна Алхім стала неадекватною через питання про українську мову

Скандальна українська інстаблогерка Анна Алхім, справжнє ім’я якої Буряченко Ганна Миколаївна, вкотре зганьбилася своїми «патріотичними» думками на користь країни-агресорки.

У новому випуску шоу «Трендсеттер» блогерка-мільйонниця з Дніпра заявила, що українці не повинні відмовлятися від мови країни-терорристки навіть якщо вона беспощадно знищує український народ.

«Ні, не повинні усі розмовляти українською! Не можна зневажати того, хто не розмовляє українською мовою… У нас сильна незалежна країна, де люди можуть поводитися вільно, ніхто не має права примушувати розмовляти українською. Навіть якщо зараз війна. Ті люди, котрі хотіли перейти на українську мову, вони перейшли… Харків завжди розмовляв російською, Одеса розмовляла російською. Що за тиск? Я не перестану бути патріотом, коли розмовлятиму російською», — агресивно заявила Алхім.

Чоловік Анни Трінчер — Олександр Волошин, котрий теж став гостем програми, намагався достукатися до Алхім, але остання не бажала слухати його докази. Бізнесмен відкрито заявив, що українців, які спілкуються мовою окупантів мають бути «прославлені» на всю Україну. Ці слова просто вивели з себе блогерку і вона почала поводитись неадекватно, кричати та розмахувати руками: «Якщо я буду говорити українською, то війна закінчиться?».

А коли Анна почула, що багато Західних країн відмовляються від російської мови, то заявила, що в Україні державною розмовляють лише в Івано-Франківську та Львові. Волошин у свою чергу, взявся пояснювати їй, що у цьому реальна проблема нашого населення, а скандальна блогерка заявила: «Це маячня, це нацизм. Ви нацисти!».

«Їздила, просто не з тобою, Коля», – фани Кароль, спотворивши прізвище Сєрги, відповіли на закиди, що вона не буває на фронті

Слава Дьомін відверто розповів про те, як Надія Мейхер, чоловік якої заробляє в РФ, відреагувала на пропозицію дати інтерв’ю