in

«Скільки можна співати про війну?» — блогерка Анна Алхім заявила, що краще слухати пісні співачки-зрадниці Анни Asti

Скандальна блогерка-мільйонниця Анна Алхім, яка заявила, що українці не повинні відмовлятися від мови країни-терорристки навіть якщо вона беспощадно знищує український народ, висміяла пісні про війну та ракети.

Прихильниця російської мови, яка під час війни в Україні, не відмовилась від російської музики та вважає, що краще слухати пісні співачки-зрадниці Анни Asti, яка продалась Росії за кроваві рублі та мовчить про геноцид українського народу. Алхім вважає, що в її піснях більше сенсу та почуттів, які вона може відчути на собі.

«Є українські пісні, які мені подобаються. Вони про любов, про ще щось, про якісь почуття. А «шароварщина» — це несмак. Це некрасиво. Музика має викликати якісь емоції… Ти їдеш в машині, слухаєш якусь пісню, а там якісь там «гопаки»… Так, краще Асті слухати!» — заявила блогерка на шоу «Трендсеттер».

Як зізналась блогерка, що за півтора року повномасштабної війни їй «набридли» пісні про війну.

«Скільки можна співати про війну? Усі про це співають, усі на цьому хайпують. Як не пісня, то про війну!» — гнівно відповіла Анна.

А ще інстаблогерка вважає, що патріотичним пісням про козаків краще місце у фільмах, а у теперішньому сучасному світі вони виглядають «д*белувато».

«За*бали ці ракети! У кожній пісні ці ракети. Це раніше, у ту епоху, слухали пісні та пригадували війну. А нині у нас є інтернет… То що, давайте слухати «шароварщину» та пригадувати, шо у нас війна?» — видала Алхім.

Слава Дьомін відверто розповів про те, як Надія Мейхер, чоловік якої заробляє в РФ, відреагувала на пропозицію дати інтерв’ю

Вини не визнає: патрульному, що вбив чоловіка у Дніпрі, обрали запобіжний захід. Відома реакція керівництва поліцейського