in ,

Жбурляння мікрофона в голову фанатки: що так розлютило 50 Сent?

Всесвітньо відомий репер 50 Cent, розлючений через несправність мікрофону на своєму концерті в Лос-Аджелесі, жбурнув його у голову шанувальниці. Зробив він це навмисно чи ні — з’ясовують правоохоронці, до яких вже звернулася дівчина.

Потерпілою стала місцева радіо та телеведуча на ім’я Бріхана Монегейн. Тепер зірці загрожує кримінальна відповідальність. Деталями инциденту, який стався 30 серпня, поділилися журналісти TMZ.

Вони повідомили, що артист не мав наміру травмувати дівчину, що знаходилася біля сцени. Постраждала стверджує протилежне — буцімто репер перед жбурлянням мікрофону дивився просто на неї. На відео з концерту видно, що асистенти дали артисту декілька несправних мікрофонів підряд, а за показами очевидців це викликало лють у 50 Сеnt. І він з усієї сили жбурнув їм у натовп. Мікрофон потрапив Бріхані Монегейн самісінько в голову і розбив чоло. Швидка доправила постраждалу до лікарні, де їй зашили рану. Бріхана одразу ж виявила намір притягти зірку до відповідальності.

Адвокат 50 Сent стверджує, що шанувальниця — бреше, і так коментує ситуацію: «З усією відвертістю можу заявити — мій клієнт ніколи нікого не вдарив би мікрофоном навмисно. Теж саме я сказав сьогодні вдень в поліції Лос-Анджелеса. Будь-хто, хто заперечує це є, насправді, дезінформованим та не володіє всіма фактами».

@doli.9999999 what happened?#viral #fypシ #50cent #50centedit #foryou #foryoupage #flypシ ♬ original sound — Naughty. Not. Nice

Реперу 50 Cent оголошено підозру по кримінальній справі за фактом нанесення тілесних пошкоджень.

Навчаюся жити тут і зараз: LOBODA у напівоголеному вигляді спокусливо станцювала на тлі заходу сонця

«Відібрали у мене український прапор» — на концерті Imagine Dragons в Грузії стався неприємний інцидент