in

«Залиште нас у спокої!», – Дженна Ортега вперше прокоментувала їхній роман з Джонні Деппом

20-річна зірка «Уенсдей» Дженна Ортега змушена була публічно прокоментувати інформацію про їхні стосунки з Джонні Деппом.

Чутки про їхній роман почали поширюватися після того, як Депп раптово з’явився на зйомках другої частини фільму «Бітлджус», в якому Ортега грає одну з головних ролей. Справа в тому, що сам Джонні у роботі над фільмом ніяк не бере участі, тому його присутність на майданчику пояснили інтрижкою з юною колегою.

Коли про роман між 60-річним Джонні Деппом і Дженною Ортегою, яка молодша за нього на 40 років, написали всі ЗМІ, актрисі довелося офіційно спростувати ці домисли. «Це настільки смішно, що я навіть не можу сміятися. Я ніколи в житті не зустрічалася і не працювала з Джонні Деппом. Будь ласка, припиніть поширювати брехню і дайте нам спокій», — повідомила артистка в публікації.

Фото: www.instagram.com/jennaortega

Також інформацію прокоментували у команді Деппа, наголосивши, що ці чутки можуть нашкодити репутації знаменитого актора. «У Деппа немає жодних особистих чи професійних відносин із пані Ортегою. Він ніколи не зустрічався з нею і не розмовляв із нею. Він не бере участі в якомусь спільному з нею проекті і не має наміру брати участь. Він вражений цими необґрунтованими та зловмисними чутками, які спрямовані на те, щоб завдати шкоди його репутації та кар’єрі», – повідомляють іноземні ЗМІ.

Фото: www.instagram.com/johnnydepp

Читайте також: «Пишете мені х*рню» — Полякова різко відповіла на критику за своє «розкішне» життя на показ

Навчання зачекає! Данілов приголомшив новиною про скасування відстрочки для студентів та інвалідів

«Пугачова – щасливиця!» Галкін показав підкачане тіло, станцювавши в прозорому мокрому одязі під хіт українки