in

«У мого колишнього був надто великий!» Трінчер розповіла про інтимний досвід і оприлюднила довжину «гідності» Волошина в сантиметрах (ВІДЕО)

Популярна українська актриса та співачка, зірка серіалу «Школа» відверто розповіла про інтимний бік свого життя.

Таку чутливу тему торкнулися учасники ефіру програми «Трендсеттер» – чоловік Трінчер Олександр Волошин, Дмитро Євтушенко та скандальна блогерка Ганна Алхім. Знаменитості вирішили відразу взяти бика за роги і почали розмову з обговорення довжини «гордостей» своїх партнерів і про те, наскільки взагалі важливим є цей фактор у побудові відносин.

Яким ж було здивування Волошина, коли дружина, що сиділа поруч з ним на дивані, стала в подробицях описувати не тільки його орган, а й розповіла про інтим зі своїм попереднім партнером. «У Сашка середньостатистичний, 16 сантиметрів… Ось у мого колишнього був дуже великий, там десь 26 плюс… мені було жорстко боляче», – відверто сказала Трінчер під дружний регіт присутніх.

Варто зазначити, що, окрім таких крінжових тем, учасники програми намагалися обговорювати й серйозніші сторони життя сучасної молоді. Зокрема, ставлення до тих, хто під час повномасштабної війни продовжує спілкуватися російською.

Близнюків очікують великі втрати, а Раків — позитивні зміни у житті: гороскоп на 3 вересня для усіх знаків зодіаку

«Відбудуємо заново!» – Соловйов оголосив, яке російськомовне українське місто треба знищити ядерним ударом