in ,

«Багато хто думає, що я дитина» — як виглядає найменша зірка фільмів для дорослих зі зростом 106 см

31-річна Тайні Тексі сама називає себе «найменшою мілфою у світі».

Цю крихту зі зростом 106 сантиметрів насправді легко сплутати з дитиною, незважаючи на всі її зусилля одягатися та виглядати як доросла. Крім того, основне заняття дівчини аж ніяк не дитяче — Тайні є режисером фільмів для дорослих і користується популярністю серед підписників сайту OnlyFans.

Тексі має нетрадиційну орієнтацію — її партнеркою є 23-річна Анастасія Гроувс, яка раніше працювала візажистом Тайні. Оскільки зовні дівчата сильно відрізняються, це стало приводом для глузування та тролінгу в їхній бік.

Аню навіть називають «педофілом» через схожість її партнерки з маленькою дівчинкою. Дівчина часто піддається образам, її називають хворою, а одного разу навіть облили напоєм, коли вони з Тайні разом сиділи у кафе. «Ми завжди зіштовхуватимемося з осудом. Мене не хвилює, хто мене засудить, бо я люблю її», — реагує на такі випадки Гроувс.

У той же час сама Тайні дуже любить Аню та вважає її своєю захисницею. “Вона завжди моя опора. Вона допомогла мені впоратися з багатьма труднощами, які я мав, особливо з людьми в соціальних мережах». Якщо хтось підійде до мене і спробує завдати мені шкоди, я маю щит», — каже маленька зірка.

Причиною такого розвитку дівчини є рідкісне захворювання синдром Кенні-Каффі, що викликає відхилення в розвитку. «У мене такі ж кістки, як у середньої жінки, але вони просто маленькі. Вони зморщені. Але це також означає, що маю тендітні кістки, тому мені потрібно бути дуже обережним у тому, що я роблю», — пояснює знаменитість.

Зараз Тайні є справжньою зіркою TikTok, де вона часто ділиться відеороликами про те, як вона танцює, бере участь у популярних тенденціях та розповідає про свій стан. Кількість її підписників становить майже п’ять із половиною мільйонів осіб.

«Я найменша у світі артистка розваг і велика особистість у соціальних мережах», — так описує себе сама Тайні Тексі.

Читайте також: «Просто с*кс!» — Мишина в спокусливій прозорій білизні заговорила про стосунки

У міні бікіні під бризками водоспаду: 60-річна Демі Мур показала яскраві фото подорожі Великим Каньйоном

Alina Pash приголомшила користувачів Мережі еротичними фото: співачка показала оголений бюст