in

«Що вам, ж*пу показати?», – Панін потролив силовиків на російському кордоні

Скандальний російський актор Олексій Панін регулярно привертає до себе увагу журналістів завдяки своїм епатажним витівкам.

Артист, який раніше підтримував окупацію Росією Криму, після початку повномасштабного вторгнення кардинально змінив позицію і став в опозицію до кремлівської влади, через що мав виїхати з країни-ізгоя. Тепер Панін щосили тролить своїх колег-путіністів, зокрема, опублікував інтимне листування з Кіркоровим, що підтверджує нетрадиційну орієнтацію співака.

Кілька днів тому Олексій Панін разом із режисером Романом Качановим та актором Олексієм Горбуновим прибув до Естонії на антивоєнний кінофестиваль. Користуючись перебуванням у прикордонній Нарві, артист прибув на пропускний пункт і записав відеоролик, який опублікував у своєму Telegram:

Друзі, я перебуваю в місті Нарва. Он там, за моєю спиною, знаходиться російський кордон, тобто, в принципі, російські спецслужби можуть за моєю спиною місток перейти… Я прямо Росію бачу, дупу показати, чи що, зняти штани?!

Актор також підійшов до воріт і посміявся з російських силовиків, церемонно ставши на коліна перед ними: «Не знаю, як прорватися! Господи! Милі, пустіть мене на Батьківщину!», – вигукнув Олексій Панін.

Це не Добринін: блогерку Дашу Квіткову підловили на «гарячому» з екс-«холостяком» та показали «докази» у Мережі

«Як можна підтримувати війну?!», – українка Наташа Корольова цинічно звернулася до тих, «хто захищає честь РФ»