in

Українка, яка родом із Херсону, здобула перемогу на конкурсі в Маямі «Місіс світу 2023»

36-річна українка Ірина Безсмертна, яка родом із Херсону, здобула головний приз легендарного конкурсу краси «Місіс світу», що цьогоріч відбувся у Маямі.

Переможниця виросла в багатодітній сім’ї народивши бажане дитя, вона розлучилась з чоловіком та залишилась на роздоріжжі. Однак, не впавши духом, модель знайшла вірний життєвий шлях та створила власний бізнес, який дав роботу дя багатьох херсонців. Пізніше вона переїхала до США, де вдруге вийшла заміж, але не покинула бізнес у Херсоні. Ірина від початку повномасштабного вторгнення зайняла активну громадянську позицію аби донести світові про те, що коїть РФ в Україні.

«Я поїхала з України 4 роки тому. Там у мене залишилася вся моя сім’я – батьки, брати з сестрами і їхні сім’ї. Ми були в шоці, коли дізналися про напад Росії на Україну. Перші кілька тижнів я спала через день і лише кілька годин. Через різницю в часі з США (7 годин), в Майамі наступала ніч, коли в Україну приходив ранок. Починаєш обдзвонювати рідних і друзів, чи все з ними добре, моніториш останні новини, намагаєшся допомогти морально, інформаційно і матеріально», — розповіла українка.

І ось, обійшовши майже 100 конкурсанток, Безсмертна стала переможницею конкурсу.

«Місіс світу» — це, мабуть, моя дитяча нереальна мрія! Але зараз вона стала реальністю. Я щаслива, що змогла довести на світовому рівні, які ж гарні і талановиті українські дівчата! Це у нас в крові! Зараз я розумію, що найкращою частиною конкурсу був мій шлях підготовки. Це було дуже важко, але ці приємні моменти життя запам’ятаються надовго. Зараз всі в очікуванні грандіозного святкування і ми обов’язково це зробимо! У мене дуже велика підтримка в Майамі серед української діаспори і навіть американців», – поділилась Ірина.

Модель зауважила, що це не кінець, а на меті у неї ще дуже багато планів, які зосередженні в загальному на допомогу для Україні.

«Я планую брати від життя все хороше, що прийде. Зараз у мене багато різноманітних цікавих пропозицій. Наприклад, до мене вже звернулося кілька благодійних американських організацій, які допомагають Україні. Вони запропонували мені приєднатися до їхньої команди і стати їхнім послом. Разом ми зможемо зробити так багато добрих справ! У мене вже є ідеї, які я планую втілити в життя» — ділиться модель.

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій приїхала в окупований Луганськ розважати Путіна та вихваляти країну-терористку. ВІДЕО

Панін, після «дебошу» в естонському борделі, звинуватив російських пропагандистів у брехі та розповів свою версію конфлікту