in

«Сумую за вами, мої українці» — Дмитро Ступка похизувався кадрами зі святкування свого 37-річчя в США та нарвався на жорстокий хейт

Відомий український актор Дмитро Ступка, який під час повномасштабного вторгнення РФ живе в США та навіть не збирається повертатись на Батьківщину виконувати чоловічий обов’язок, гучно відсвяткував своє день народження.

6 вересня зірці театру та кіно виповнилось 37 років і в честь цього він разом із близькими людьми відправився в розкішний ресторан та замовив морські делікатеси. Поділившись відповідними кадрами зі святкування, Дмитро в описі зазначив, що найголовнішою його мрією є те, аби якомога швидше закінчилася війна.

«Увійшов у новий етап життя… Привіт, 37. Одне можу сказати: я щасливий, коханий і кохаю! А мрія одна — щоб якомога швидше закінчилася війна! Сумую за вами, мої українці», — написав актор-утікач.

Однак замість привітань розгніванні підписники залишили негативні коментарі під записом:

  • «Так а чого ви не приїжджаєте? Громадянство відібрали?»
  • «Привіт, падло. Україна за тобою точно не сумує. Не повертайся. А то, що ти коханий, то це не надовго. Падлюк ніхто не любить навіть за гроші»
  • «Добре бажати закінчення війни, коли грієш дупу біля океану! Бажаю скоріше піти в забуття і в ганьбу, як інші такі «псевдопатріоти»

Рибам — чвари з коханою людиною, а Тельцям — несподіваний сюрприз: гороскоп на 8 вересня

«Чого ти боїшся? Я тобі все залишу! – Полякова зізналася, що Буряковський пропонує її розлучення