in

«Два роки смертей» — відомий американський фігурист підтримав українців у роковини повномасштабного вторгнення

Відомий у всьому світі американський фігурист Джонні Вейр, в роковини повномасштабного вторгнення РФ в Україну, закликав увесь світ підтримати українців.

39-річний спортсмен 24 лютого розмістив на своїй Інстаграм сторінці, яка налічує майже мільйон підписників, окремий допис, в якому попросив допомогти українській нації у боротьбі з російською агресією. Також він розмістив посилання на активний збір. В честь цього фігурист, який тричі здобував звання чемпіона США у фігурному катанні, розмістив патріотичне фото, на якому постав у формі жовто-блакитного кольору з українською символікою. Поряд із ним стояв букет із соняхів, прикрашений прапорцями України.

«Україна захищається вже два роки. Два роки смертей, гуманітарної катастрофи та руйнувань. Будь ласка, розгляньте можливість пожертвувати кошти на благодійність. Існує безліч способів, як ми можемо допомогти. Дякую! Слава Україні,» — написав Джонні.

Джонні Вейр підтримав українців в роковини війни

Варто зазначити, що раніше спортсмен цікавився російською культурою та навіть вивчав її мову. Однак, його думки різко змінилися з того моменту, коли Росія порушила цілісність незалежної держави. З того моменту Вейр став одним із найактивніших підтримувачів українського народу.

Читайте також: «Сцикло» — скажете ви? Зате живе сцикло!», — син зрадниці Повалій живе в Іспанії і називає себе ухилянтом

«Сцикло» — скажете ви? Зате живе сцикло!», — син зрадниці Повалій живе в Іспанії і називає себе ухилянтом

Скорпіони вийдуть на новий рівень, а у Водолієв — причаївся ворог: Гороскоп на 1 березня для всіх знаків зодіаку