in

Виступає проти війни та підтримує Україну: де наразі проживає донька пропагандиста Соловйова та у яких відносинах перебуває з батьком

Дочка головного російського пропагандиста та рупора кремлівської влади Володимира Соловйова, який ненавидить українців та відкрито закликає вбивати мирних громадян — Катерина — з початку війни засудила напад Росії на Україну.

Уродженка США, яка наразі проживає в Росії, але публічно виступає проти війни, нещодавно виступила проти визнання в країні екстремістським міжнародного руху ЛГБТ. У своїх соціальних мережах вона розмістила окремий пост стосовно цієї теми.

«Я обожнюю театр абсурду, але це вже поганий анекдот. Неіснуючі безневинні організації визнаємо екстремістськими, а ХАМАСу влаштовуємо прийоми в Кремлі. Навіть Оруелла б уже знудило від перенасичення. Нагадую, що за домашнє насильство у нас все ще просто штрафи», — написала Катерина Соловйова.

Соловйова засудила закони РФ

Варто зазначити, що це не перша публікація доньки Соловйова антивоєнного характеру. У своїх заявах вона закликає допомагати Україні та росіянам, які не бажають відправлятися на фронт аби стати гарматним м’ясом. Цікавим фактом є те, що в одному зі своїх відео звернень вона попросила англомовну аудиторію не прирівнювати Росію до її президента.

«Я хочу, щоб ви знали, Росія — це не Путін. І не дозволяйте ненависті перемогти, тому що саме цього вони домагаються», — закликала 32-річна Катерина.

Наразі всі її соціальні мережі закриті для загального огляду, а доступні нові публікації лише невеликій кількості підписників. Як повідомляють пропагандистські джерела, вона продовжує жити та працювати в Москві й вже понад рік ставить спектакль, що носить назву «28 днів».

Катерина Соловйова виступила проти війни в Україні

Про батька акторка уникає розмов, але і публічно не засуджує його позицію.

Катерина поважає свого батька, який підтримує війну в Україні

Читайте також: Син Андрія Макаревича, одного із головних критиків Путіна, знявся у новому скандальному російському серіалі

«Все підпорядковано допомозі ЗСУ» — Потап вкотре з робочим візитом опинився в Дубаї

«Ця зима буде найважчим періодом за всю війну» — мольфар Гордєєв розповів про плани росіян захопити Київ і про те, хто отруїв дружину Буданова