in

Скандальний російський актор похизувався новим паспортом на фоні прапора України

Відомий російський кіноактор Олексій Панін, який засудив злочинні дії Кремля та закликав росіян виходити на протести аби зупинити повномасштабне вторгнення на українські території, похизувався новим паспортом.

Цю новину артист повідомивна своїй сторінці в Інстаграм, розмістивши своє фото, на якому у руках тримає документ, який вказує на те, Панін став громадянином США. Аби ще більше розізлити росіян, зірка кіно позував на фоні жовто-блакитного прапора. Однак, ще достеменно невідмо, чи паспорт справді належить для Олексія. В мережі блукає думка про те, що це лише реквізит для фото, яким він хотів розбурхати думки фанатів путінської диктатури.

«Три роки, поки жив в Іспанії, працював на Держдепартамент США. Американський паспорт у кишені» — підписав він.

Як і слід було очікувати, ця резонансна подія викликала у росіян злість та обурення, а українці, навпаки, привітали Олексія з важливою подією в житті:

  • Чекайте на розрив п’ятих точок у російської преси))
  • Вітання.Молодець ще й фото на Українському Прапорі 👏
  • Взяв а руки чужий паспорт і одразу інтрига почалася!! Щоб громадянство отримати потрібно 5 років прожити в США і іспит скласти !!! Як же вам добре вдається розбурхувати населення !!!🙏😉😂
  • Молодець це означає, що в окопах сидіти точно не будеш. 🇺🇦🦾👊✨
  • Він спеціально це пише, виводить людей на емоції та хоче реакції, уваги. Ось і показує Американський паспорт, бо чекає на реакцію. Треба охоплення аудиторії піднімати.

Alina Pash приголомшила користувачів Мережі еротичними фото: співачка показала оголений бюст

В РФ оголосили про загибель співака Віталія Козловського