in

Нахамив матері захисника «Азовсталі»: Дмитро Ступка, який відзначив День народження в Маямі, знову розлютив українців

37-річний онук видатного українського актора Богдана Ступки переїхав до США ще до початку повномасштабної війни і з того часу не повертався до України.

Можливо, його співвітчизники і не згадували б про гламурне життя на дорогих курортах Дмитра Ступку, якби він сам не нагадував про себе в соцмережах. Так, днями артист бурхливо відзначив 37-річчя в Маямі і поділився фотографіями з ресторану у своїх соцмережах , супроводивши публікацію цинічним підписом про те, як він «сумує» та переживає за якнайшвидше закінчення війни.

Звичайно, пост нащадка великого українця викликав бурю обурення в Мережі. Зокрема, мама відомого героя російсько-української війни, захисника «Азовсталі» Іллі Самойленко не втрималася і залишила свій підпис під публікацією Ступки. «Цинічно. Але не здивована», – відмітила вона. У відповідь Дмитро порадив Аллі Самойленко звернутися до психіатра.

Підписники Дмитра Ступки заступилися за маму військового і присоромили вискочку:

  • Яка гидота та сором, писати таке людині, у якої син відомий на всю країну як мужній захисник та герой. Краще проковтнули б і промовчали, якщо у вас немає ні гідності, ні поваги до співвітчизників, які ризикують усім і віддають своє життя за нас
  • Головне — не подавитеся
  • А падлюкам до психіатра не треба?

Читайте також: «Я росіянин, але…» — музикант Сергій Бабкін на тлі скандалу співпраці з росіянами, заговорив про своє етнічне походження

«Чого ти боїшся? Я тобі все залишу! – Полякова зізналася, що Буряковський пропонує її розлучення

«Захід — Польщі, частина — Білорусі, все інше — наше» — путуніст Охлобистін «злив» план Путіна щодо України