in

«Захід — Польщі, частина — Білорусі, все інше — наше» — путуніст Охлобистін «злив» план Путіна щодо України

Російський скандальний актор Іван Охлобистін, який став відомим загалу завдяки ролі лікаря Бикова у комедійному серіалі «Інтерни», продовжує й надалі вислужуватись перед кремлівським диктатором.

Нещодавно палкий прихильний путінського режиму та кровожерної війни проти України, заговорив якого сценарію щодо України дотримується президент РФ. Пропагандист уявив, як «роздаровує» західні області незалежної держави Польщі, а північну частине — Білорусі. А все інше, що залишилось, має «належати» Росії.

«Наша програма-мінімум: позбавити їх моря. Західну Україну, що нас ніколи не любила і не полюбить, віддати полякам, частина до Білорусі піде. Решта – зрозуміло, наше. А в ідеалі – підчистити все, щоб не було натяку на українську державу. Через нашу недбалість і некомпетентність ми дозволили їм згуртуватися як нації. Поки все це не зміцнилося у свідомості, це треба знищити. При цьому народ, певна річ, залишиться», – нафантазував священник.

Охлобистін заявив, що українці небезпесні для Росії. Тому їх життєво необхідно «прибрати» і перейменувати країну на «Малоросію».

Нахамив матері захисника «Азовсталі»: Дмитро Ступка, який відзначив День народження в Маямі, знову розлютив українців

Дружина «марнотратка» та шлюб на межі розлучення: як склалося життя переможця «Голосу країни» Романа Сасанчина