in

Трималися за руки з росіянкою: 36-українка з Херсону, яка перемогла на «Місіс світу — 2023» в Маямі, потрапила в гучний скандал

Декілька днів тому в Майамі відбувся легендарний конкурс краси «Місіс світу — 2023», перемогу в якому здобула 36-річна українка з Херсону.

Переглянувши світлини на сторінці переможниці в Мережі вибухнув гучний скандал. Під час оголошення результатів, Ірина Безсмертна, яка роддом з постраждалого від повномасштабної війни Херсону, трималася за руки з росіянкою.

На Інстаграм-сторінці Ms World International 2023 є ще декілька цікавих кадрів, які підтверджують товариство з представницею країни-агресорки. Під час конкурсу, Безсмертна та росіянка Анастасія Машкіна весело посміхаючись на камеру, разом пройшлись вулицями Майамі, демонструючи купальники.

Такий порот подій, не сподобався багатьом підписнникам. Свої вчинки Безсмертна покищо залишила без пояснення. Можливо, уроженка Херсону вирішила прийняти нейтральну сторону та залишатись «поза конфліктом». Що стало поштовхом до таких дій — залишається загадкою. Адже в нещодавньому інтерв’ю переможниця розповіла про чітку позицію та подальші дії, які спрямовані на допомогу українцям, які постраждали від російських окупантів.

Сама ж представниця країни болот в своїх соціальних мережах рідко публікувала фото з Безсмертною, а якщо десь і «пролітав» спільний знімок, то українку на ньому вона не відмічала.

Подруга школярки, яку зґвалтували і убили у П’ятихатках: «Покидьок діяв в місті протягом місяців, а місцева влада його покривала»

«Я росіянин, але…» — музикант Сергій Бабкін на тлі скандалу співпраці з росіянами, заговорив про своє етнічне походження