in

«Краще б обсудили, як бомбили Маріупольський театр, а не те, де Панін покакав», — актор закрив роти хейтерам, які обговорюють його поведінку

Кілька днів тому багато ЗМІ рясніли фотографіями, на яких скандальний російський актор Олексій Панін справив потребу біля одного з громадських будинків у столиці Естонії.

Зірка «Жмурок» прибула до Таллінна на антивоєнний фестиваль, де зустрівся з багатьма колегами-однодумцями, які, як і він, засуджують російську агресію та публічно підтримують Україну в боротьбі за незалежність. Мабуть, святкуючи таку чудову подію, артист злегка не розрахував зі спиртним, тому трохи побуянив і навіть був затриманий та відправлений на примусове витверезіння.

До честі Паніна, він не заперечує своєї провини в ганебному інциденті. «Я, на жаль, чи, на щастя, нічого не можу з цього приводу прокоментувати, тому що я такого не пам’ятаю… А причина мого затримання була зовсім в іншому, але я мав не затримання, навіть за офіційними документами естонської поліції я не затриманий та не заарештований. Я не заплатив жодної копійки штрафу. Мене за естонськими законами відвезли до «примусового витверезника», звідки випустили за шість годин, потиснувши руку і порадивши, де можна похмелитися», – прокоментував актор.

Олексій Панін чітко заявив про свою антивоєнну позицію

Водночас, Олексій Панін порадив журналістам звернути увагу на важливіші речі. «В Естонію я приїжджав на антивоєнний кінофестиваль. #stopPutin про це ніхто не написав жодного слова, але зате про те скільки я випив, всі кому не ліньки налаштували. Нині набагато більше проблем у світі. Я зараз говорю про Україну. І коли війна, обговорювати, покакав Олексій Панін десь не покакав — як мінімум, смішно. Краще обговорили б, як знищили Маріупольський театр» , – висловився актор у своєму Telegram.

Читайте також: «Бісилися та намагалися збити» — над окупованим Донецьком замайорів український прапор

«Повернути назад зрадника» — росіяни з ганьбою викрили «патріотизм» Лорак в РФ

Український хлопчик загинув, рятуючи подружку-полячку з-під коліс потяга неподалік Познані