in

«Повернути назад зрадника» — росіяни з ганьбою викрили «патріотизм» Лорак в РФ

В кінці літа розгорівся скандал навколо опальної співачки-зрадниці Ані Лорак, яка стала тренером в новому сезоні російського шоу «Ти супер». Виявляється, що «голубку миру» не хочуть бачити не лише в Україні, а й навіть в РФ.

Коли вийшов перший випуск програми, глядачі збунтувалися та вимагали негайно погнати з тренерського крісла артистку «поганою мітлою». Як би Лорак не старалась проявити свій «патріотизм», але все марно — в страні-агресорці їй ніхто не довіряє.

«Сьогодні встановили, хто є головним адміністративним ресурсом у Ані Лорак. Хто зміг її назад повернути на ТБ, про це ми розповімо в понеділок. Хто зміг її протягнути на НТВ в якості журі. Сподіваюся, ми зможемо зробити так, щоб її звідти прибрали з ганьбою, бо я вважаю, що це зрада. Повернути назад зрадника Росії на ТБ, хоча за лаштунками Куєк усім говорить, що вона патріотка, присягається у цьому, але ми не бачимо поки офіційної позиції, поки тільки голослівні висловлювання з її боку«, — заявив приихильник путінського режиму Віталій Бородін.

Свою позицію щодо співачки-мовчунки також висловив пропагандист Руслан Осташко, який ніяк не можу збагнути, як вона потрапила на російський телеканал. Осташко назвав її «співачкою ротом».

Сама ж путіністка поділилась новим селфі в літаку, але не розсекретила, куди летить. Можливо, вона вирішила швидко покинути Москву через цькування з боку росіян.

«Живий, здоровий, і чудово почувається», – Daily Mail назвали країну, де знаходиться нібито вбитий Пригожин

«Краще б обсудили, як бомбили Маріупольський театр, а не те, де Панін покакав», — актор закрив роти хейтерам, які обговорюють його поведінку