in

«Бісилися та намагалися збити» — над окупованим Донецьком замайорів український прапор

9 вересня в честь 245-ї річниці заснування Авдіївки українські захисники запустили гігантський жовто-блакитний стяг над тимчасово окупованим Донецьком.

Український прапор підняли в небо на червоних та чорних кульках, які символізують прапор Української повстанської армії. Російські загарбники розлютившись, намагалися всілякими способами його збити, але, на щастя, їм цього зробити не вдалося. Цю радісну новину повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі телемарафону.

«Сьогодні 245-та річниця з дня заснування Авдіївки. День ми почали з активності – запустили в небо державний прапор на кульках. Він полетів на Донецьк. Уже чуємо перехоплення, вони там трохи бісяться з цього приводу. Намагалися його збити. Але над Київським районом Донецька державний прапор вже майорить», – сказав він.

В місцевих телеграм-каналах зранку появились відповідні фото, на яких видно, як прапор України пролітав у небі над Київським районом окупованого Донецька.

Читайте також: «Потанцювали на кістках?» — російські КВН-щики Дорохов та Мусагалієв засвітилися в окупованому Донецьку та назвали терористів «захисниками»

«У свої 21 ще ні з ким не зустрічалася», – Ольга Сумська поділилася відвертими зізнаннями про свою молодшу доньку

У Києві відбулась коронація нової «Міс Україна Всесвіт»: кому віддала свій титул Вікторія Апанасенко