in

«Яка ганьба» — опальна співачка Ані Лорак «оконфузилася» під час виступу та розізлила росіян

Колишня українська співачка Ані Лорак, яка народилася та виросла в Україні, але після повномасштобного вторгнення РФ закрила очі на жорстоке знищення української нації російськими окупантами, продалась країні-терористці за кроваві рублі.

За останніми новинами стало відомо, що співоча кар’єра і в Росії у неї не розвивається належним чинном. Їй не хочуть бачити не лише на Батьківщині, а й самі росіяни. Після того, як Лорак стала суддею в новому російському шоу «Ти супер»  глядачі збунтувалися і вимагали негайно погнати її з передачі «поганою мітлою».

Опальна артистка завжди говорила, що саме музика допомагає їй розкритися і з її допомогю вона доносить прихильникам любов та мир. Однак, під час свого останього виступу, «голубка миру» вирішила схалтурити та виконала свою давню пісню «Зеркала» під фонограму. Глядачі це помітили відразу. Адже, коли Лорак вдавала сильні емоції, то мікрофон забирала від себе подалі, а звук та голос залишалися без змін. На ролику, який розлетівся в мережі, чітко видно, що коли прихильниця путінського режиму брала високі ноти, то тіло та м’язи залишалися в розслабленому положенні.

В коментарях на неї відразу посипалась гнівна критика:

  • «Яка ганьба. Вже могла б і нормально заспівати»
  • «Щось у неї все не ладиться»
  • «Напевно берегла сили для свого бойфренда»
  • «Лорак вже не та»

Куди зник замовчуючий війну Костянтин Меладзе після позбавлення права повертатися у Росію

Переможниця шоу «Холостяк» Даша Квіткова знялась оголеною лише з одним аксессуаром і це не бюстгальтер