in

«Живий, здоровий, і чудово почувається», – Daily Mail назвали країну, де знаходиться нібито вбитий Пригожин

Люди, які займаються ремеслом, яке вибрав для себе ватажок армії бойовиків Євген Пригожин, чудово усвідомлюють, на яку небезпеку наражається їхнє власне життя кожну секунду.

Зважаючи на це, інформація про настільки очевидне і неприкрите усунення одного з головних конкурентів Путіна на кремлівському троні відразу викликала багато сумнівів. Навіть після оприлюднення офіційних результатів генетичних експертиз тіл людей, які перебувають у збитому бізнес-джетті власника ПВК «Вагнер» та таємного похорону колишнього путінського кухаря, версії про постановочність того, що відбувається, нікуди не зникли.

Днями в Daily Mail  з’явилася інформація про те, що Євген Пригожин «живий і чудово почувається». Британське видання навіть назвало точні координати знаходження власника приватної армії – острів Маргарита у Венесуелі. Автори статті посилаються на інсайд Володимира Солов’я – відомого російського спікера, який називає себе політологом.

Євгена Пригожина знали як надзвичайно хитру та обережну людину

«Пригожина попередили про те, що його хочуть вбити та про те, що його літак буде знищено. Вони розробили той «фокус» із катастрофою, який ми спостерігали. Коли ключові командири Вагнера загинули, Євген Пригожин залишився живим і здоровим. Він у Венесуелі… Наскільки я знаю, він знаходиться на острові Маргарита…», – запевняє Соловей.

Читайте також: «Любителям обговорювати мою ліквідацію – все гаразд!», – похований Пригожин з’явився на відеозверненні

Через тиждень Гордон так і не знайшов доказів, що чоловік у формі, якого він послав — не справжній військовий

«Повернути назад зрадника» — росіяни з ганьбою викрили «патріотизм» Лорак в РФ