in

«Все було дуже швидко, у нього дуже маленький…» – Дівчина, яка продала цноту Пригожину, розповіла про його гарем у Петербурзі

Ватажок ПВК Вагнера Євгеній Пригожин утримував гарем у спеціальному готелі на Василівському острові у Петербурзі. Він віддавав перевагу дівчатам трохи старшим за 18 років, зустрічаючись із багатьма з них лише один раз — щоб позбавити їх цноти.

Видання The Insider поспілкувалося з 22-річною дівчиною, яку називає Саша, що розповіла, як у 18 років продала свою цноту Пригожину за 40 тисяч рублів.

За її словами, восени 2019 року вона була у стані депресії і збиралася лягти в лікарню. Незайманість їй запропонувала продати її знайома ровесниця, якій дуже були потрібні гроші, бо мати вигнала її з дому.

«Вона запитала, чи не хочу я продати свою цноту за 40 тисяч рублів, а вона б тоді отримала комісію. Я така: а давайте, — хоча мені-то самій не настільки гроші потрібні були», — розповіла Саша.

Дівчина наголосила, що її не попередили, що свою цноту вона продає Пригожину навіть під час зустрічі з його «сутенершею», яка відбулася в кафе на Невському проспекті.

Та пояснила їй, що цноту потрібно буде підтвердити у клініці Согазу, назвавши на ресепшині пароль «жіночий спорт».

«Через кілька днів після перевірки мене відправили в готель — Solo Sokos Hotel Vasilievsky на Василівському острові. Мені здається, там завжди були якісь кімнати заброньовані для нього і дівчат і завжди були якісь люди, які їх курирували. Там були дівчата, не незаймані, яким він платив за секс по 5 тисяч рублів. Вони-то мені й розповіли, що це Пригожин. Вони тоді чекали його вже кілька днів», — описала Саша подальший розвиток подій.

Фото, зроблене в номері в очікуванні Євгена Пригожина / Фото: theins.ru

«Все було дуже швидко, у нього дуже маленький член, у якому ще якісь кульки під шкірою. Коли він ішов, сказав мені: «Будь добрішою». Тому що в мене був такий шокований вираз обличчя. Навіть для мого божевільного характеру продавати цноту Пригожину — це перебір. Мені й гроші-то не настільки потрібні були. Загалом, я почувалася страшенно пригніченою. Пам’ятаю, того дня ще думала про те, що треба не запізнитися на прийом до лікаря до психлікарні», — пригадує росіянка.

Дівчина стверджує, що в цьому готелі на терориста регулярно чекали незаймані дівчата. Він їх називав «шампуньками» та порівнював з одноразовими шампунями в готелі, які «використовують і викидають».

Нагадаємо, засновника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина, який організував військовий заколот у РФ, помітили на форумі «Росія-Африка» в Санкт-Петербурзі.

Мали заплатити за участь у концерті: співак Прилуцький вимагав $500 в артистів за можливість виступити на підтримку дітей Бахмута

У МВС хочуть дозволити людям зареєструвати нелегальну зброю впродовж 90 днів після закінчення воєнного стану