in ,

Куди зник замовчуючий війну Костянтин Меладзе після позбавлення права повертатися у Росію

Музичний продюсер та чоловік Віри Брежнєвої — Костянтин Меладзе зник з радарів ЗМІ від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Артист довгий час жив і працював у Росії, але наразі є позбавленим ПНП.

Про це свідчить виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та індивідуальних підприємців, у якій зазначено, що Меладзе — громадянин України, а його статус індивідуального підприємця було ліквідовано 9 серпня.

«Припинив діяльність у зв’язку із закінченням терміну дії документа, що підтверджує право тимчасово або постійно проживати в РФ», — наголошує витяг з виписки.

Між тим, один з російських світських левів стверджує, що Костянтин Меладзе ніколи не змінював громадянство на російське.

«Тепер повернутися до Росії артист не зможе — навіть попри бажання це зробити. Він втратив ПНП і має громадянство України — композитор ніколи не змінював його на російське«, — розповів інсайдер.

Відомо, що з початком повномасштабної війни Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва залишили Росію, хоча жили та працювали там протягом майже всієї своєї кар’єри. Ходять чутки нібито подружжя переїхало до Італії, де вони мають дві вілли. Також від початку повномасштабного вторгнення Брежнєва активно підтримує Україну — за допомогою благодійних концертів та у соцмережах.

Варто відзначити, що Меладзе ще жодного разу не висловив свою позицію щодо війни та продовжує відмовчуватись. В листопаді 2022 в інтернет-просторі подейкували про розлучення пари на тлі вторгнення РФ до України.

«Розбиратися будемо в суді»: Костянтин Войтенко дав відповідь на звинувачення колишньої дружини у насильстві

«Яка ганьба» — опальна співачка Ані Лорак «оконфузилася» під час виступу та розізлила росіян