in

У Дів — проблеми зі здоров’ям, а Водоліям — романтика: гороскоп на 13 вересня

Астрологи підготували на 13 вересня для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Сьогодні варто з обережністю ставитися до необдуманих покупок. Краще сконцентруйтесь на чомусь необхідному та відкладайте на це кошти.

Телець

Приділіть цей день своєму саморозвитку — сходіть на якісь курси, займіться улюбленою справою. Перегланьте свій рацон харчування та відкоректуйте його і це допоможе отримати бажану фігуру.

Близнюки

У цей день на вас очікують нові знайомства та зустрічі. Проте необхідно з тверезимом розумом оцінити ситуацію, а не довряти усім перехожим. Велика ймовірність, що вас можуть обдурити.

Рак

Підготуйте на завтра доповідь у вигляді презентації. У вас є всі шанси схилити колег на свою сторону та знайти вигідних бізнес-партнерів.

Лев

Сьогодні на вас очікує приємна пропозиція від керівництва. Висока ймовірність, що вас підвищать на посаді, а це означає, що ви будуте отримувати більшу заробітню плату.

Діви

Прислухайтесь до свого організму, адже можуть виникнути певні проблеми зі здоров’ям. Не варто зволікати — негайно зверніться до лікаря.

Терези

Сьогодні день духовних практик. Приділіть час для йоги, медитації — це чудова можливість перезавантажитись і зарядитись новою енергією.

Скорпіон

Уникайте конфліктів та старайтесь бути чесними і відвертими, адже люди відчувають, коли від них щось приховують.

Стрілець

Сьогодні не варто приділяти свій дорогоцінний час дрібним справам, які ніяк не позначаться на вашому майбутньому.

Козоріг

Відмовтеся на сьогодні від капіталовкладення, адже ви ризикуєте вкласти гроші в провальний проєкт і в результаті залишитесь без фінансів.

Водолій

У цей день варто приділити час своїй другій половинці та провести якомога більше часу разом. Це можна назвати днем кохання.

Риби

Риб захочуть нового спілкування, тому варто завести нові знайомства.

 

 

Кіркоров оголився в обіймах пластичного хірурга: «Я — його найкраще творіння!»

Знаходиться при смерті: дружина Героя України, в’язня радянських концтаборів Степана Хмари просить про допомогу на лікування