in

«На превеликий жаль» — Сергія Бабкіна спіймали на співпраці з росіянами — дружина співака підтвердила

Не встиг зам’ятися скандал навколо українського співака Сергія Бабкіна, який під час виступу на сцені в Лос-Анджелесі з жовто-блакитним прапором на плечах виконував російські пісні разом з  Андрій Запорожець (SunSay), який не нехтував заробітками в тимчасово окупованому Криму і ще напередодні повномасштабного вторгнення планував гастролі по РФ, як розгорівся новий.

Гурт 5’Nizza та Сергій Бабкін аби організувати свої благодійні концерти за кордоном звертаються за допомогою до промоутера Somewhere Show. Але, як з’ясувало видання «Слух», рекламщик, хоть і засудив кроваву політику Кремля, однак активно веде соціальні сторінки в Мережі мовою країни-агресорки та продає квитки на концерт до росіян-співаків, щоправда для тих ,які відкрито засудили повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Замовивши квиток на захід Бабкіна, який має відбутися в Ізраїлі, покупець автоматично перенаправляться на сайт квиткового оператора «Ticketscloud», який хоч і зареєстрований у Великій Британії, але коріння його тягнеться з Москви.

Прихильники дізнавшись про такий конфуз виступили проти співпраці з країною, яка беспощадно щодня знищує український народ та її землю. Після скандалу люди, які бажають відвідати виступ Бабкіна відтепер робитимуть проплату через сайт GoOut.

Дружина співака та концертна директорка Сніжана Бабкіна роз’яснила неприємний інцидент навколо свого чоловіка та гурту 5’Nizza.

«Після запиту від видання «Слух», я перепитала, чи мають до нашого концерту стосунок якісь російські компанії, на що отримала відповідь: «Квитковий оператор, на якого посилається редакція, зареєстрований у Великій Британії, але серед інших країн має представництво в Росії». В ідеальному варіанті було б гарно, аби жодна компанія не мала представництв в терористичній країні, але, на превеликий жаль, поки що це не так», — пояснила Сніжана.

Також вона додала, що вони співпрацюють зі своїм давнім другом, який родом із Росії, але давно там не мешкає та засуджує диктатуру Путіна.

«Організатором концерту Сергія Бабкіна у Празі є наш давній друг та колега, який народився і виріс у РФ, але вже багато років є громадянином Ізраїля (Ілля Островський — ред.), де постійно і проживає. Він займає антивоєнну та антипутінську позицію та активно допомагає боротьбі України всіма доступними йому засобами, зокрема організацією концертів, гроші з яких йдуть на ЗСУ», — зазначила Бабкіна.

Українська блогерка вважає ЗСУ «м’ясом»: «У них немає шансів на цій війні»

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій приїхала в окупований Луганськ розважати Путіна та вихваляти країну-терористку. ВІДЕО