in

У Козерогів — завал на роботі, а у Риб — день релаксу: гороскоп на 15 вересня

Астрологи підготували на 15 вересня для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Намагайтеся прислухатись до своїх думок, а найкращий варіант —  запишіть, щоб не забутися. Згодом, дізнаєтесь для чого це.

Телець

Завтрішній день нічого грандіозного не обіцяє. Навпаки, весь день проведете у спокійній обстановці, а ввечері можете прогулятись із друзями.

Близнюки

У цей день оточуюючі звертатимуть на вас увагу, тому необхідно більше приділяти часу спілкуванню та підбирати актуальні теми для співбесідника.

Рак

У цей день вам зохочеться подарувати свою турботу комусь із близьких і це дуже добре. Можете підготувати сюрприз і ним ви неодміно піднімете настрій оточуючим.

Лев

Сьогодні варто озвучити усі свої плани — велика ймовірність що до вашої думки прислухається керівництво.

Діва

Сьогоднішній день варто ретельно розпланувати та дотримуватись розпланованого часу. Відкладіть другорядні справи — вони не є нагайними.

Терези

Постарайтеся правильно розставити прірітети між роботою та особистим життям. Велика ймовіність, що ваша друга половинка відчуває себе самотньою та непотрібною. Негайно налагодьте ситуацію.

Скорпіон

Доля піднесе непрості життєві ситуації з якими вам доведеться розбиратись самостійно. Пам’ятайте, що довіряти можна не усім.

Стрілець

Ваша душа сьогодні бажатиме пригод, тому негайно зідзвонюйтесь із друзями та вирушайте у мандри.

Козоріг

Готуйтеся до того, що на роботі можливий «завал» і ви потрапите додому пізніше за всіх. Але варто пам’ятати, що в кінці місяця на вас очікує премія.

Водолій

Намагайтесь на протязі дня перебувати в оточенні чуйних людей, бо на вас очікує не занадто приємна новина.

Риби

Сьогоднішній день присвятіть для себе: сходіть у салон краси, на масаж або на фітнес. Згодом ваше тіло віддячить вам за цю турботу.

Кінець епохи бідності: міністр закордонних справ Кулеба зустрів німецьку колегу у піджаку за 100 тис. гривень

Дантес поділився з шанувальниками поганою новиною: що саме сталося